Çorum Başöğretmen Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://aolcorum.meb.k12.tr
Adres : ÇEPNİ MAH. ÖĞRETMEN LİSESİ SK. BAŞ ÖĞRETMEN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 10 MERKEZ / ÇORUM
VİZYON : Toplumun, eğitim düzeyini ve böylece yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla eğitim ve öğretime en üst düzeyde, bilimsel teknikleri kullanarak sunmak. Öğrencileri; duymaya, düşünmeye, özellikle araştırmaya yöneltmek, yeni bilgi ve uygulamaları geliştirip desteklemek. Arkadaşlık ilişkilerini, insan sevgisini geliştirmek, sorumluluk alabilecek Ben´i yaratmak ve yaşatmaktır.
MİSYON : Eğitimde mükemmellik, seçkin öğretmen kadrosu ile öğrenci-veli memnuniyeti ve mutluluğu yaratmak. Tarihi doğal örgüsü ile ülkemize seçkin ve örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : Seçkin üniversitelere çok sayıda öğrenci göndermekteyiz

Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 08.00-15:40
Yabancı Dil :
Isınma : doğalgaz kombi
Lojman : 10 dairelik 2+1 90 m2 Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Otobüs
Yerleşim Yeri : ÇEPNİ MAH. ÖĞRETMEN LİSESİ SK. BAŞ ÖĞRETMEN ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 10 MERKEZ / ÇORUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :